• DOLAR 32,49 %0.52
  • EURO 35,11 %-0.13
  • ALTIN 2.324,50 %0.18
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.979 %1.52
  • ETHERIUM 3.570 %1.3
12°

Malatya Haberleri

Malatya haberleri ve güncel Malatya gelişmeleri, Malatya ile ilgili tüm video, Malatya fotoğrafları ve Malatya haberleri Karabük Net Haber sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

Karabük'ten deprem bölgesine giden 20 bekçi amirleriyle beraber depremin yıkıcı etkisinin yaşandığı Malatya'da güvenliğin sağlanmasına katkıda bulunuyor.

Güncel

Kahramanmaraş depremine Malatya'da yakalanan aile, bölgeden ayrılmak için 3 gün boyunca ağır hasarlı evlerinde mahsur kalan kedilerinin kurtarılmasını bekledi.

Alt Manşet

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Çarşı ve Mahalle Bekçileri depremde afeti yaşayan Malatya’da görevlendirildi.

Alt Manşet

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gönüllü Personelleri depremin etkili olduğu Malatya'daki görevlerini tamamladı.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşiminde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Alt Manşet

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası Karabük Valiliği yardım ve destek için teyakkuz durumuna geçti.

BÖLGE HABERLERİ

Safranbolu Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrasında yardım kampanyası başlattı.

BÖLGE HABERLERİ

Karabük Valiliği, merkez üssü Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen deprem nedeniyle nakdi ve ayni yardım çağrısında...

Alt Manşet

Karabük Valiliğinin Koordinasyonunda kamu ve özel kuruluşlardan deprem bölgesine, araç, ekipman ve ekiplerin sevkleri devam ediyor.

Alt Manşet

Karabük'te yaşayan vatandaşlar Türk Kızılay'ının ve Karabük Valiliği'nin 'Kan Bağışı' çağrısına uydu; kan bağış merkezinde kuyruklar oluştu.

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanlığınca, acil yardım malzemeleri taşıyan 1 tır deprem bölgesine gönderildi. 

BÖLGE HABERLERİ

Vatandaşların duyarlılığına teşekkür eden Karabük Valiliği'nde dur durak yok; deprem bölgesine acil yardım çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu