• DOLAR 32,39 %-0.13
  • EURO 34,77 %-0.21
  • ALTIN 2.427,24 %-0.32
  • BİST100 10.083 %0.00
  • BITCOIN 63.910 %2.26
  • ETHERIUM 3.164 %-0.51
15°

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Cem Şahin, Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi halinde bu ülke için kaos olacağını belirtti.

Alt Manşet

Yenice doğal gaz çalışmaları yarın başlıyor.

Güncel

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabük'e gelerek yaptığı açıklamada seçimlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti'ye destek istedi.

Güncel

Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın KARDEMİR'e 600 işçi alımına yönelik müjdesi için mutluluk duyduklarını söyledi.

Alt Manşet

AK Parti 28. Dönem Karabük Milletvekili Adayı Hüseyin Gündoğdu, Yenice ilçesine yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı, saha çalışmalarına ilk olarak Eflani'den başladı. Gündoğdu, "halkın içinden çıkmayacağım."

Alt Manşet

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgelerine 1 yıl içinde yapmaya söz verdiği kalıcı konutlar için en büyük umudu KARDEMİR'in ürettiği inşaat demirinde.

Alt Manşet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üniversitelerin yaz dönemine kadar tatil edildiğini belirterek, eğitimin uzaktan olacağını duyurdu.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, gündem oluşturan konuları değerlendirip milli doğalgazın mart ayı sonunda milletin hizmetine sunulacağını söyledi.

BÖLGE HABERLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce başlatılan "Aile Okulu Projesi" ile Karabük'te 2 bin 671 veli eğitim alıyor.

Güncel

Karabük TSO'nun Yeni Başkanı Fatih Çapraz, açıklamasında kendi döneminde bir hayli iddialı olduğunun mesajların verdi.

Manşet

Kastamonu'nun 4 ilçesine daha doğalgaz verilirken, Karabük'ün Yenice, Eflani ve Ovacık ilçeleri doğalgaza ne zaman kavuşacak?