AK Parti 28. Dönem Karabük Milletvekili Adayı Hüseyin Gündoğdu, 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına Yenice ilçesinde devam etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Yenice İlçesinde muhtarlar ile bir araya gelerek, 14 Mayıs seçimlerinin Karabük ve Türkiye için önemini anlattı.

Milletvekili Adayı Gündoğdu, diğer Milletvekili Adayları Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ve teşkilat üyeleri ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde, ilk olarak Yenice Muhtarlar Derneği toplantısına katıldı. 

AK Parti iktidarları döneminde ilçeye yapılan hizmetlere dikkat çekerek bu hizmetlerin gelecek dönemde de devamı için çalıştıklarını söyleyen Milletvekili Adayı Gündoğdu, Türkiye Yüzyılı vizyonuna işaret ederek, "Cumhuriyetimizin 100. yılının ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu hep altını çizdik. Çünkü 2023 yılında bizler yapmış olduğumuz hizmetlerin üzerine kat kat hizmet yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonuyla her hafta sayısını bilmediğimiz binlerce açılış yaptık. Allah izin verirse bu hizmetleri daha da devam ettireceğiz." dedi.

Muhtarlar Toplantısı sonrası Yenice İlçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen istek ve talepleri dinleyen Milletvekili Adayı Gündoğdu, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.