AK Parti Eskipazar Belediye Başkan Adayı Serkan Civa, bu sabah ilçedeki kadınlar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Sarıkale’de düzenlenen kahvaltılı seçim çalışmasına AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ile Cem Şahin de katıldı.

İl Başkanı Ferhat Salt’ın açılış konuşmasının ardından, Eskipazarlı kadınlara bir konuşma yapan Milletvekili Keskinkılıç, Eskipazar gelişmeye başladıkça bir takım insanların hırslarından çatladıklarını ifade etti.

Eskipazar da hemşehrileri ile bir araya gelen Ali Keskinkılıç, önemli açıklamalarda bulunarak, müjdeler verdi ve konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Bu memlekette işsizlik ve aşsızlık kalmayacak. Şimdi bir takım insanlar hırslarından çatlıyorlar. Diyorlar ki ‘ya bu Eskipazar OSB yapılıyor, burada 72 tane fabrika kurulacak, Karabük'te işsizlik aşsızlık bitecek, bu memleket tekrar ayağa kalkacak ve bunu AK Parti yapacak. AK Parti yapınca bunların yolunu kesecek bırakın işsizlik olsun bırakın aşsızlık olsun.” diyorlar. Ama AK Parti bu memlekette işsizliği ve aşsızlığı yok edecek.

Eskipazar’a Yeni Öğrenci Yurdu Yapılacak

Size bir müjde vereyim; Şimdi Eskipazar Meslek Yüksek Okulunda 1500 öğrencimiz okuyor. Bunların 600 tanesini burada konaklatıyoruz. Şimdi 150 kişilik kız yurdu, 350 kişilik erkek öğrenci yurdunu da yapıyoruz, hayırlı olsun Eskipazar'a. Artık 600 öğrenci değil 1200 öğrenciyi konaklatmaya sahip olacak Eskipazar, bu da ekonomisine ciddi bir katkı olacak.

Yeni Yatırımcı Geliyor ve 1 Milyar TL’lik Yatırım Yapacak

Yeter mi yetmez. Hadi bir müjde daha verelim Eskipazar'a. Bakın, bildiğiniz gibi Eskipazar Orman Ürünleri A.Ş’nin 224 dönüm arazisi vardı ve bu arazi 15 yıldır değişik şekillerde duruyordu. Pazartesi itibari ile yabancı yatırımcıyı buraya getiriyoruz, orada orman ürünleri fabrikasını kuruyoruz, bu da hayırlı uğurlu olsun. 30 Milyon Dolarlık yatırım yapılacak. Türk Lirası karşılığı 1 Milyar Lira. 400 tane gencimiz orda iş bulacak. Karabük'e yabancı sermaye de geliyor. Çatlayın da nereye kadar çatlarsanız.

Eskipazar'ın 5 yılı muhalefette geçti, iktidarın gücü ile Eskipazar'ın birleşme vakti geldi. Eskipazar’dan bir vekil seçtiniz, Allah razı olsun. Şimdi de bir belediye başkanı seçeceksiniz.

OSB başladığında orada 6 Bin kişi işe başladığında, bu nüfusu Eskipazar da istihdam etmek zorundayız. Biz hazırlıklarımızı yapmazsak, belediye olarak konut üretmezsek, arsa üretmezsek bu nüfus başka yere gider.

Başkan Adayı Civa "Eskipazar'ı Yaşanabilir Bir Knet Haline Getireceğiz"

AK Parti Eskipazar Belediye Başkan Adayı Serkan Civa ise Eskipazar'da kadına yönelik projelerinin olacağını, bu güne kadar kadınların Eskipazar'da söz sahibi olmadıklarını ve unutulduklarını söyleyerek, şu ifadelerde bulundu;

“Bizler geldiğimiz zaman, kadınlarımız unutulan değil değer veren belediye olacağız. Kadınlar ve çocuklar için daha yaşanabilir bir Eskipazar yapacağımıza söz veriyorum. Benim yardımlaşma derneğim var çok eve girdim, çıktım. Ben bu toplumda çok mağdur olan kadınlar ve çocuklar gördüm. Kadınlar ve çocuklar için daha yaşanabilir bir Eskipazar haline getireceğiz.

Öncelikle çarşı içindeki trafik keşmekeşliğini bitireceğiz inşallah. Köpeklerden mahalle ve sokaklarda yürüyemiyorsunuz. Üzülerek söylüyorum, Eskipazar o kadar çok geriledi ki köpek pisliğini temizlemek ilçede proje haline geldi. Nasip olursa ilk yapacağımız iş mahalleleri yukarıdan aşağıya doğru komple bir temizleyeceğiz. Sokak hayvanlarından arındıracağız. Mahallelerin parklarını yenileyeceğiz. Çocuklarınızla siz rahatça eğleneceksiniz. Siz benim arkamda durun, bende Eskipazar’ı yaşanılabilir hale getireyim.”

Milletvekili Cem Şahin ise yaptığı konuşmada, Eskipazar adayları Serkan Civa’ya oy istedi ve ilçe belediyesinin artık iktidara kazandırılması gerektiğini vurguladı.

2-126

1-153