AK Parti Karabük Milletvekili Hüseyin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında gönüllere dokunmaya devam ediyor. Samimi ve mütevazı davranışları ile Karabüklülerin gönlünde yer edinen Gündoğdu, desteğini artırıyor.  

22 yıllık siyasi bilgi ve birikimi Karabüklü hemşehrilerine hizmet olarak aktarmak üzere Milletvekili Adayı olarak yola çıkan Hüseyin Gündoğdu, tecrübesinin yanı sıra samimi ve mütevazı davranışları ile Karabük’te adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında sahada gece gündüz demeden yoğun mesai sarf eden Milletvekili Hüseyin Gündoğdu, saha ziyaretleri kapsamında bugün Safranbolu ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Ziyaretlerinde, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek seçim çalışmalarına devam eden Gündoğdu, vatandaşlar ile de sohbet ederek, talep ve isteklerini dinliyor. Vatandaşların kendisine iletilen istekleri, dikkat ile takip eden ve notlar alan Gündoğdu, çözümleri için destek istedi. 

Karabük ve ilçelerinde mahalle mahalle, kapı kapı gezerek, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Gündoğdu, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisine destek istiyor.
 

Editör: Vasfiye Yılmaz