AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını sahada dur durak bilmeden sürdürüyor.

Karabük’e ve Karabüklülere hizmet için yola çıkan AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, yıllardır her konuda gelişmesi ve kalkınması için çaba ve gayret sarf ettiği memleketinden Milletvekili olabilmek için yoğun mesai harcarken, seçim gezilerinde teveccüh ile ağırlanıyor.  

Seçim çalışmaları kapsamında sahada gece gündüz demeden yoğun mesai sarf eden Milletvekili Adayı Ali Keskinkılıç, saha ziyaretleri kapsamında bugün sabah Bağ-Essan Sanayi Sitesi esnafları ile birlikte dua ederek güne başladı.

Esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diyerek seçim çalışmalarına devam eden Keskinkılıç daha sonra, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü münasebetiyle Karabük Kent Meydanında düzenlenen törene katılım sağladı. İşçi ve Emekçiler ile birlikte töreni takip eden ve günlerini kutlayan Keskinkılıç daha sonra Çamkent Sitelerinde konut ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Keskinkılıç, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisine destek istedi.