İmren Lokumları, Cumhuriyetin 100. yılına özel kırmızı beyaz tezgahlarda Cumhuriyet Serisi lokumları müşterilerine sundu.

"Tamamı şanlı Türk bayrağının renklerinden oluşan Cumhuriyet serisi lokumlarımız bir hafta boyunca tezgahta kalacaktır."  İmren Lokumları İşletme Müdürü Erdinç Sezer, sözlerine şu şekilde devam etti;

"Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında kırmızı beyaz lokum tezgahını misafirlerimizin beğenisine sunduk. 

100. yıl coşkusunu müşterilerimizle, çalışanlarımızla ve tüm Safranbolu ile paylaşmak için çalışmalar yaptık. Kamu kurumlarına ve müşterilerimize hediye etmek üzere özel bir kutu tasarladık. 29 Ekim'e kadar şehir dışından gelen ve Safranbolu’da yaşayan tüm müşterilerimize ücretsiz olarak dağıtıyoruz. 

Tüm çalışanlarımıza da hatıra olarak saklayacakları özel tasarım kutusunda altın hediye ettik. 100. yılın heyecanını yaşamak ve yaşatmak için İmren Lokumları olarak elimizden geldiğince kutlama programına katkıda bulunmak istedik. 

Yüce Türk milletinin bir ferdi olarak tüm kazanımlarımızı cumhuriyete borçlu olduğumuzun farkında olarak, 81 yıllık firmamızı önümüzdeki asırlara taşımak en büyük hedefimizdir. Lokum tadında nice 100 yıllara… Yaşasın Cumhuriyet!"

22-1

11-3