Hafta başından bu yana erken saatlerde başlayan seçim çalışmalarına ilk gün, Yeni mahalle, Soğuksu mahallesi, Fatih mahallesi, Kayabaşı mahallesi, Aydınlıkevler ve Belenköy mahallesinde bulunan kahvehaneler ile esnaf ziyaretleri yaparak devam eden Bayram Karadağ, her gün yoğun bir şekilde devam ediyor.

Haftanın ikinci günü ise halk arasında Kemaloyman olarak bilinen Antepoğlu Sanayi Sitesinde esnaf gezileri ile seçim çalışmaları Yapan CHP Karabük adayı Bayram Karadağ, ardından İl Başkanı Vedat Yaşar, Merkez ilçe Başkanı Ali Yavuz, il ve ilçe yönetimi kurulu üyeleri, Belediye ve il genel meclisi adayları ile birlikte Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülhan Kaynar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Cumayanı Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden ve burada esnaflar ile küçük sanayi sitesinin sorunlarını dinleyen Karadağ, ardından Milletvekili Cevdet Akay, İl Başkanı Vedat Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, Ovacık İlçe Başkanı Durmuş Kıcırdar, Karabük İl Genel Meclisi Adayı Hidayet Aygün, İl, ilçe yöneticileri, Belediye Meclis, İl Genel Meclisi Adayları ile birlikte Belenköy TOKİ konutlarını ziyaret ederek, seçmenlerden oy istedi.

Karabük çarşı merkezinde Mako iş hanı esnafları ile buluşan CHP Adayı Bayram Karadağ akşam saatlerinde de 100. Yıl mahallesinde kafeleri gezerek, genç seçmenlerden oy talebinde bulundu.

Akşamın ilerleyen saatlerinde ise Kardemir Enerji tesislerinde iş kazası geçirerek, yaralanan üç işçiyi ve ailelerini hastanede ziyaret eden Karadağ, geçmiş olsun dileklerini sundu.

Yoğun bir seçim çalışması yaptığını belirten CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ, “Karabük’te gitmediğimiz cadde, sokak, elini sıkmadığımız, derdini sormadığımız tek bir vatandaş kalmayacak. Gülen bir Karabük, mutlu bir Karabük için yollara düştük. Sonucunu da zaferle taçlandıracağız.” Diye konuştu.

1-161

2-131

3-94

4-73

5-44

7-19

6-27

8-15

9-12

11-10

10-8

22-6

23-2

Editör: Vasfiye Yılmaz