AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimin çok önemli olduğunu belirterek “Vatandaşımızın büyük fotoğrafa bakarak değerlendirmesini istirham ediyoruz” dedi.

AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Net Haber Sorumlu Yazı işleri ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Başkaya’ya yaptığı ziyarette seçimler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Önümüzdeki seçimlerde vatandaşların günü birlik gelişmelere bakarak değil, fotoğrafa genel olarak bakıp oy kullanmalarını istedi.

Kendisinin adaylığı ile ilgili soruya da, “Siyasette elde ettiğim deneyim ve birikimimi memleketim Karabük İçin kullanma imkanı benim için onurdur” diye konuştu.

Yaklaşık 20 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti iktidarının millete hizmet etme gayreti içerisinde olduğunu belirten Ceylan, Türkiye’nin her alanda tüm hizmetleri, projeleri ve reformları gerçekleştirdiğini söyledi.

“Bütün alanlarda çok önemli başarılar elde ettik” diyen Ceylan, “Aynı zamanda Türkiye bu süreçte dışarıda da çok önemli başarılara imza attı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekten tecrübesi ve liderliği ile Türkiye hem bölgede hem de dünyada sözü dinlenir ve itibar edilir ülke haline geldi. Çevremizdeki terör, savaş ve ülkemize karşı tehditlere rağmen Türkiye yıldızı parlayan bir ülke haline geldi” ifadelerini kullandı.

EYT hakkında da bilgi veren Ceylan, “İlk etapta 2 milyon 250 bin kişi emekliliğe hak kazanacak. Toplamda 5 milyona yakın vatandaşımız bu düzenlemeden yararlanacak. Şubat ayında mecliste kanunlaşacak. Yılların beklentisiydi. Bunlar hayata geçirildi” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimin çok önemli olduğunu ifade eden Ceylan, “Genç ve dinamik bir işgücümüz var. Çok şükür birikimli bir sanayimiz var. Bunları kullanarak İnşallah gelecek yüzyılda Türkiye çok daha ileri hamle gerçekleştireceği inancı içerisindeyim. O yüzden 14 Mayıs seçimleri çok önemli. Vatandaşımızın büyük fotoğrafa bakarak değerlendirmesini istirham ediyoruz. Bu fırsatı kaçırmayalım. Yeni yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacaktır” diye konuştu.

Ceylan "Karabük'e TBMM'de Yeniden Hizmet Etmekten Onur Duyarım"

Önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayı olmayı düşünüp, düşünmediği ile ilgili kendisine yöneltilen soruya ise “Onur duyarım” diyerek, net cevap verdi.

Ceylan, aday olma konusuyla ilgili açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Siyaset mesleği zor ve meşakkatli bir meslek ama o derecede kutsal bir meslektir. İnsanlara hizmet, inanıyorum ki Cenabı Allah nezdinde de taktir edilecektir, layıkıyla yapıldığında.

Bunca yıl bürokraside hizmet etmiş, tecrübe sahibi olmuş, siyasette çeşitli kademelerde görev yapmış biri olarak bu tecrübemi elbette ki bende hemşerilerimiz için, bölgemiz için kullanmayı arzu ederim, onur duyarım, böyle bir görev bana tebliğ edildiği taktirde.

Bizde görev istenmez verilir esası hakimdir, dolayısı ile dostlarımızla, teşkilatımızla, Genel Merkezimizle istişare ederek, ona göre bir rota çizmek durumundayız. Kadere inanan, hayır ve şerrin, her şeyin Allah'tan geldiğini inananlardanız, dolayısıyla ne olur ne biter onu bilemem ama hakkımızda her şeyin hayırlı olmasını diliyoruz.

Siyasette 24 saatte her şey değişir, kararlar değişir. Allah tekrar o görevi nasip ederse, bizim için onur olur. Hemşerilerime hizmet etmekten onur duyarım.”

Editör: Ergün Başkaya