Yedi yıldır MHP Karabük İl Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Dr. Adem Kar, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresinde görevini yine uzun süredir yardımcılığı ile vekilliğini yürüten Cenk Gedikoğlu'na devredeceğini açıkladı.

Dr. Kar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Yedi yıldır büyük bir onur ve şerefle sürdürdüğüm, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük il Başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle Genel Başkanımız Sn Dr.Devlet Bahçeli beyefendinin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn Prof.Dr Edip Semih Yalçın beyefendinin yüksek müsadeleri ile 17 Eylül 2023  tarihinde yapılacak olan ve Tek liste halinde gidilecek olan İl Kongremizde,Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda MHP Karabük  İl Başkanlığı görevimi yıllardır büyük bir uyum içerisinde çalıştığımız ve bu bayrağı daha yukarı taşıyacağına inandığım,davamızda büyük emekleri olan sevgili Cenk Gedikoğlu kardeşime devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yarım asrı aşkın süredir devam eden bu kutlu yürüyüş yükselerek devam edecektir. 

Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum davamın başta Genel Başkanım Sn Dr Devlet Bahçeli’nin emrinde Genel Merkezimizin ve Karabük Teşkilatımızın her zaman yanında olduğumu gururla ifade ediyorum.

Bu kutlu davamızda gece gündüz mücadele ettiğimiz Başta Karabük Belediye Başkanımız Ağabeyim Rafet Vergili olmak üzere, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, tüm teşkilat kademelerimize üyelerimize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunarım."

MHP İl Başkanlığı görevini devralacak Gedikoğlu ise kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getireceğini ifade etti.

Editör: Özenay Kahriman