AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Karabük Milletvekili Cem ŞahinGaziler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.


Şahin, mesajında, “Bugün, mukaddes vatan topraklarının savunulması, milletimizin güvenliği ve huzuru için hayatlarını feda etmeyi göze alarak gazilik onuruna erişen kahraman gazilerimizin şeref ve şan günüdür.

Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ‘Gazi’lik ünvanı ve ‘Mareşal’ rütbesi verilişinin de 102’nci yıl dönümüdür.

Şehitlik ve gazilik, asil Türk milleti için en yüce ünvanlardır. Onların gösterdiği cesaret, milletimizin övünç kaynağıdır.

Şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları ve özverisi, gelecek nesillere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Hep birlikte, ülkemizi daha da aydınlık yarınlara taşımak için elbirliğiyle çalışmaya devam edelim.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına ulaştığımız bu süreçte, ‘Türkiye Yüzyılı’hedeflerimiz doğrultusunda daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye için azim ve gayretle çalışacağımıza söz veriyoruz.

Bugün vesilesiyle, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, tedavisi devam eden gazilerimize acil şifalar diliyor, gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine bir kez daha saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.