Cangüller Treyler, KASİAD ve KASİAD Vakfı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye’nin İlk Ticari Şehircilik İhtisas Fuarı olan KASTEXPO’da yerini aldı.

Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olarak nitelendirilen KASTEXPO Fuarı, 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Birçok sektörden firmanın katılım sağladığı fuarda, Cangüller Treylerin sergilediği ürünler ile etkinliğin gözdesi oldu. Ayrıca Cangüller Treyler yetkilileri, iş adamları ve sanayicilerle birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

İstanbul Valisi Davut Gül, Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, KASİAD Başkanı Ayhan Aslan, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, Av. Dr. Fikret Özkan, Kastamonu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İzbeli, Kastamonu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sudi Topal, Kastamonu Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Remzi Gür, AK Parti Şişli İlçe Başkanı Mimar Gökhan Yüksel ve daha birçok iş adamını standında ağırladı.

Cangüller Treyler, yatırımları ile ilgili istişareler sonrasında bu önemli etkinlikte yer almanın mutluluğunu belirterek, hem katılımcılara hem de ziyaretçilere teşekkürlerini iletti.

2-109

1-119

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç