KBÜ E.A. Hastanesinin Beşbinevler’de hizmete soktuğu ek bina içinde, Ağız Diş Sağlığı E.A. Hastanesinin semt polikliniği ve Radyoloji diş ünitesi halka hizmet vermeye başladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karabük Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi (ADSEAH) Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak 5000 Evler semtimizde hizmete giren Karabük EAH'nin ek hizmet binası içerisinde sizlere nitelikli ağız ve diş sağlığı hizmeti verebilmek için tasarladığımız, hastanemize bağlı 5000 Evler Semt Polikliniğimiz ve Radyoloji (Diş) Ünitemiz hizmete girmiş bulunmaktadır.

5000 Evlerde semt polikliniği kurma düşüncemiz; 5000 Evler mahallemizin Karabük'ün en büyük mahallelerinden olması, yaptığımız nüfus incelemesi doğrultusunda yaşlı popülasyonun fazlaca 5000 Evlerde ikamet etmesi ve lokasyon olarak Karabük- Safranbolu istikametinin ortasında bulunması hasabiyle tüm girişimlerimizi bu alt yapı doğrultusunda vatandaşımıza yerinde ve kaliteli hizmet ilkesi ile planladık.

Başta bu projemize onay veren Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca'ya, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü  Sayın Prof.Dr.Zülfikar Akelma'ya, desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Mustafa Yavuz'a, Milletvekillerimiz Sayın Cem Şahin ve Sayın D.Ali Keskinkılıç'a ve emeği geçen tüm siyasilerimize, İl Sağlık Müdürü Sayın Dr.İsmail Kara'ya ve yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Semt Polikliniğimizde 2 Ocak 2024 itibariyle hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde görev yapacak diş hekimi arkadaşlarımız bulunmakta olup, hasta kabullerini MHRS üzerinden yapacaklardır.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, vatandaşlarımıza verilebilecek en özel ve anlamlı hediyenin sağlıklı bir gülüş, sağlıklı dişler ve maksimum ağız ve çevre doku sağlığı olduğu inancıyla çalışmalarımızı ve mücadelemizi aralıksız ve özveriyle 2024 yılında da devam ettireceğiz."

cebi