Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin gösterdiği çabaların neticesinde turizmde her geçen gün daha da gelişen Safranbolu 7. Heritage İstanbul Fuarına  katıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, beraberinde Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Şebnem Urgancıoğlu Ergüder ile birlikte Kültürel ve doğal mirasın yanı sıra; restorasyon, arkeoloji, müzecilik, kütüphanecilik gibi konuların ele alındığı, 32 ülkeden 120’nin üzerinde profesyonel katılımcının bulunduğu 7. Heritage İstanbul Fuarına  katıldı. 

2023 yılının Safranbolu için turizmde patlama yılı olmasını istediklerini kaydeden Belediye Başkanı Elif Köse, "Bu bağlamda önemli fuarlarda ve turizme yönelik kurumlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 

7. kez düzenlenen Heritage İstanbul Fuarında Safranbolu'nun tanıtımı için önemli görüşmeler ve tanıtım yaptıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Turizme yönelik çalışmalarımızda büyük destek veren Turizm İşletmecileri Derneği ile birlikte katıldığımız fuarda ayrıca 'Dünya Mirası' adı altında basımını gerçekleştirdiğimiz A'dan Z'ye Safranbolu'yu anlatan dergimizi de tanıtma fırsatı bulduk. Çalışmalarımız, aynı hızla devam edecek" diye konuştu.

baskan-kosenin-calismalari-safranbolu-turizmine-ivme-kazandiriyor-3baskan-kosenin-calismalari-safranbolu-turizmine-ivme-kazandiriyor-1baskan-kosenin-calismalari-safranbolu-turizmine-ivme-kazandiriyor-2

Editör: Engin Koçali