Safranbolu Belediyesi bünyesinde bulunan tüm müdürlükleri ve müdürlüklere bağlı personeli zaman zaman ziyaret eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse mesai arkadaşları ile birlikte öğle yemeklerini yemeyi, onları dinleyip, görüş ve önerilerine kulak vermeyi sürdürüyor.

Yapılan tüm çalışmalar ve projelerde yer alan gizli güçler ise Başkan Köse’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Öğle paydosunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştiren Başkan Köse birim müdürü ve personelleri tarafından kapıda karşılandı, ardından çalışma arkadaşları ile öğle arasında çıkan yemeklerden yedi, çay içip sohbet etti. Sohbet sırasında yapılan çalışmaların daha üst seviyelere taşınması noktasında fikir alışverişinde bulunuldu, ortaya serilen hizmetler gözden geçirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri Başkan Köse ile rahat rahat sohbet edebilmeyi, soru ve sorunlarına cevap alabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Belediye Başkanı Elif Köse ise Safranbolu Belediyesi ailesinin her bir ferdini ziyaretlere devam edeceğini, birlik ve beraberlik içinde Safranbolu’yu zirveye taşımaya devam edeceklerini söyledi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.