Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık 6 yıldır hastane müdürlüğü yapan başarılı bürokrat Ferdi Kökcü siyaset hayatına girdi.

Yenice'den aday adaylığı sürecini başlatan Kökcü, bugün kalabalık bir grupla parti binasına gelerek başvursunu yaparken şunları söyledi;

"Öncelikle bugün burada beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. 1980 Karabük-Yenice doğumluyum. Uzun yıllar sağlık sektöründe devlet memurluğu görevinde bulundum.  Son 6 yıldır da Hastane Yöneticisi olarak halkımıza hizmet etmekteyim.

Bu hizmetlerimizi sizlerin desteği ve teveccühü ile farklı bir hizmet koluna taşımak adına 2024 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuru yapmak için huzurunuza çıktım. Çünkü eşsiz Yenice'mizin maalesef son yıllarda gelişimi durmuş, halkımızın yaşam kalitesi düşmüştür. Yenice'nin hak ettiği hizmeti alması ve kaybolan yılların telafisi için çalışmak istiyorum.

Hizmet aracı olarak gördüğüm Belediye Başkanlığında, Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği Türkiye Yüzyılına yakışır bir şekilde hizmet edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Allah'ın izni, Genel Merkezimizin takdiri ve sizlerin desteği ile bu görev bana tevdi edildiğinde seçimi hep birlikte kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Bu hizmet yarışında bulunan diğer aday adaylarına da başarılar dilerim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun."