Suudi Arabistan'ın büyük ölçekli kalkınma planları çerçevesinde hayata geçirilen NEOM projesinde, Türk şirketi ASD Cephe Sistemleri ve İnşaat, onaylı tedarikçi olarak kaydını tamamladı. Suudi Arabistan'ın 2030 vizyonu doğrultusunda şekillenen 500 milyar dolarlık dev NEOM megaşehri projesinde yer alacak olan ASD Cephe Sistemleri ve İnşaat, Karabük merkezli ve Batı Karadeniz bölgesinin önde gelen firmalarından biri olarak öne çıkıyor.

EKONOMİK KATKI VE İSTİHDAM VURGUSU

ASD Cephe Sistemleri ve İnşaat, Suudi Arabistan yetkilileri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda NEOM projesinin onaylı tedarikçisi olarak seçilen şirketler arasında yer alarak, projenin büyük bir aşamasına katkı sağlama fırsatını elde etti. Şirket yetkilileri, bu önemli gelişmeyle ilgili yaptıkları açıklamada, Suudi Arabistan'ın modernizasyon ve kalkınma hedeflerine katkı sağlayarak, ülkemizedeki istihdamı artırmak ve ekonomimize vereceğimiz katkıdan ötürü memnuniyet duyduKlarını dile getirdiler. NEOM Projesi'nin bölgedeki en prestijli ve öncü projelerden biri olma özelliğini taşıdığını belirten yetkililer ve "Bu projenin onaylı tedarikçisi olarak seçilmek, iş birliği potansiyelimizi bir adım daha ileri taşıyor" ifadelerini kullandı.

Ic 1

NEOM projesi, Suudi Arabistan'ın ekonomik, sosyal ve teknolojik alanlarda atılım yapma hedefleri doğrultusunda planlanan devasa bir megaşehir projesidir. ASD Cephe Sistemleri ve İnşaat, bu proje kapsamında sunduğu kaliteli ve yenilikçi çözümleriyle dikkat çekerek, uluslararası alanda adını duyurmayı hedefliyor.

Editör: Vasfiye Yılmaz