AK Parti Karabük İl Başkanlığından 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri 28’inci dönem Karabük Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden Av. İsmail Altınöz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sadece seçimden seçime değil her anlarını milletiyle birlikte geçirdiklerini hatırlatan Altınöz, “Bizim, sadece seçimden seçime değil her günümüz, her anımız milletimizle birlikte geçiyor. Her gün milletimizle aramızdaki bu muhabbeti, bu hasbihali daha da sıklaştırıyoruz.

2003’ten bu yana içinde bulunduğum AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde nice yollar aştık nice hizmetler gerçekleştirdik. Nicelerini gerçekleştirmek için de yaklaşan seçimler bizler için ülkemiz için büyük önem taşıyor. Hem teşkilatlara hem millete hizmet etmek için, teşkilatın her kademesinde görev yaptığım AK Parti ailesine 28’inci dönem Milletvekilli olarak hizmet edebilmek adına ben de aday adaylığımı ilan ettim." diye konuştu.

“Karabük’ün yarınları için harcayacak enerjimiz var”

Altınöz, ayrıca konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Gittiğimiz her yerde, görüştüğümüz herkesle bu ülke için vizyonumuzu, geleceğe dair hedeflerimizi Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 20 yılda ülkemizin geldiği noktayı paylaşıyoruz. AK Parti için Recep Tayyip Erdoğan için bu ülkenin geleceği, Karabük’ün yarınları için harcayacak enerjimiz var.

Temayül yoklamasında da yakın ilgileriyle bizlere teveccüh gösterdiler ve desteklerini esirgemediler. Bizlerle bu heyecanı paylaşan bizim bu yürüyüşümüze destek olan herkese, bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.”

Editör: Ergün Başkaya