Daha önce Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Mili Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i ziyaret eden Milletvekilleri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u da Karabük'te ağırladı. 

Önceki gün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mahmet Fatih Kacır'la görüşen AK Parti Karabük Milletvekilleri, dün de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e gitti. 

Aynı gün içinde hem Işıkhan hem de Şimşek ile görüşen milletvekilleri, kentte yapılan, devam eden ve yapılacak yatırımları değerlendirdi. 

Özellikle Eskipazar OSB, Filyos Limanı ve Orman Ürünleri Sanayi Sitesi ile istihdam gibi konularını Bakanlara taşıyan Milletvekillerinin, diğer Bakanlarla da görüşeceği belirtiliyor.