AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları teşkilatı üye çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Gençler teşkilat çalışmaları kapsamında hem hane hane geziyor hem de şehrin belirli noktalarında stantlar açarak AK Parti’ye üye kazandırıyor.

Gerçekleştirdikleri teşkilat çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulunan AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar, “Türkiye yüzyılı için doğru adımlarla yola devam diyen ve AK Partimize katılan kardeşlerime büyük AK Parti ailesine hoş geldiniz diyorum.

‘Üye sayımız artıyor, ailemiz büyüyor’ sloganıyla yürüttüğümüz bu çalışma önümüzdeki aylarda da aynı kararlılıkla devam edecektir. Siyasi partilerde üye çalışmaları gerçekten zor, çok büyük emek ve azim isteyen bir iştir.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Gençler olarak asla taviz vermediğimiz en önemli faaliyet, üye sayısını artırma çalışmasıdır. Bugün AK Parti 11,5 milyonu geçen üye sayısıyla Türkiye’nin en fazla üyeye sahip partisidir.

Seçimden seçime milleti hatırlayanların yıllardır oy oranlarını bir puan dahi artıramamış olmaları da bizim için en büyük ibrettir.”

AK Partili olmanın her şeyden önce bir davaya sevdalanmak olduğunu belirten Ar şunları kaydetti:

"Davamız, kendi medeniyet değerlerimize yaslanıp, milletimizin sevinç̧, onur ve mutluluğunu esas alarak Türkiye’yi birlik, beraberlik, kardeşlik ve tam bağımsızlık içinde hakkettiği en yüksek konuma ulaştırmak ve bu uğurda göstereceğimiz çabayla Hakk'ın rızasına, milletimizin duasına talip olmak davasıdır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda seni de aramızda görmek istiyoruz.

Ailesinde veya çevresinde partimize üyeliği bulunmayan herkesi AK Partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyoruz. Çünkü üye olmak, 'Bu güzel davada ben de varım' demenin en somut şekili, bu güzel yolda farklı ve nitelikli bir sorumluluk üstlenmeye dair en güzel irade beyanıdır."

Editör: Özenay Kahriman