AK Parti'den Karabük Beleidye Başkan Aday Adayı olan Gürsel Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Yararına Dernekler ile Yöresel Derneklere bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İstanbul Bağcılar Belediyesinde uzun yıllar üst düzey görevler yapan ve yine Bağcılar belediyesi'nin özellikle kentsel dönüşümlerini üstlenen Başak A.Ş'de Genel Müdürlük görevlerinde bulunan Gürsel Yılmaz, AK Parti Belediyeciliğinin başarılı çalışmalarını Karabük'te de uygulamak için Karabük beleidye Başkanlığına aday olmak istediğini belirten Gürsel Yılmaz saha çalışmalarına başladı.

Yılmaz, Karabük Emekliler Derneği Başkanı Celal Bulut'u, Esnaf Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım'ı Esnaf ve Sanatkarlar Odasları Birlik Başkanı Nurettin Tümen'i, Elektrikçiler Odası Başkanı Yasin Özçelik'i, Yeniceliler Dernek Başkanı Fatih Arslan'ı, Erzurumlular Dernek Başkanı İbrahim Bedir'i ve bazı kamu yararına dernekleri ziyaret etti.

Karabük'te, başarılı bir belediyeciliği sergilemek için kendisine görev düştüğünü ifade eden Yılmaz, "AK Parti Belediyeciliğinin en başarılı uygulamaları artık memleketimiz Karabük'te de hayata geçirilmesi kaçınılmaz bir gerçektir. Karabük'ün modern bir kent görünümüne kavuşması, vatandaşların daha kaliteli bir hayat yaşayabilmesi için önemli işler yapacağız. Karabük'ümüzün artık kaybedecek zamanı kalmamıştır. Memleketimizi hak ettiği konuma getirmek en büyük hedefimizdir." diye konuştu.

9-7

8-9

6-19

7-11

5-33

4-59

3-78

2-1051-115

Editör: Ergün Başkaya