AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Cem Şahin, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

AK Parti Adayı Şahin, esnaf gezileriyle devam ettiği çalışmaları kapsamında Karabük Merkez'de ziyaretlerine devam etti.

Şahin," Bugün Bedesten çarşısındayız, dün Safranbolu'daydık. Farklı çalışmalarımız oldu. Sabah başladık çalışmalara esnaflarımızla sohbet ettik, dilek ve temennilerini dinledik Cumhurbaşkanımıza ve partimize gösterilen teveccühten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu da ciddi bir motivasyon kaynağı. Alışverişe gelen vatandaşlarımızla da sohbet etme imkanı buluyoruz. Onların da bize karşı olan teveccühünden dolayı mutluluk duyuyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Öğleden sonrada buralardayız, her günümüz yoğun bir tempoda geçiyor. " dedi.

Şahin sözlerini, "Bu seçim iki sandıklı seçim. Bir sandıkta Cumhurbaşkanlığına oy verecekler, diğer sandıkta da TBMM üyelerinin seçimine ilişkin bir tercihte bulunacaklar. Açıkçası benim en başından beridir ifade ettiğim şey şuydu diğer aday arkadaşlarım gibi. Biz Karabük'ün has evlatları olarak hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Bu düşüncemizi bu beyanımızı halk nezdinde karşılık bulmuş olarak görmek bizi mutlu ediyor. Zaman zaman vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde buna ilişkin düşüncelerini ifade ettiği zaman, kendimizi ifade ettikten sonra düşünceleri  ve bu konuya bakış açıları çok net değişiyor. Buna ilişkin bir algı oldu fakat şu an bunun bulunmadığını görüyoruz.

İnsanlarımız kim Karabük'e hizmet edecek bunu biliyorlar. Burada hizmetlerin devamını kim sağlayacak biliyorlar: O kişi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız, AK Partinin adaylarıyız. Karabük'te taş üstüne taş koyacak olanlar bizleriz. Burada hizmetlerin devamını sağlayacak başka bir siyasi parti yoktur. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız da 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanı olarak tekrar seçilecek, bizde üç aday milletvekili olarak seçileceğiz ve Karabük'e hizmet etme şerefine nail olacağız." diyerek noktaladı.