8 Kasım Eylemleri'nin yıl dönümü dolayısıyla AK Parti teşkilatı Kemal Güneş Caddesinde lokma dağıttı.

AK Parti teşkilatı 8 Kasım Eylemleri'nin yıl dönümü dolayısıyla Karabük'te parti binasının önünde vatandaşlara lokma dağıtımı gerçekleştirdi. Düzenlene etkinliğe, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Karabük AK Parti İl Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte basın açıklaması gerçekleştiren AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt 8 Kasım 1994 yılında KARDEMİR'in kapatılmaması için gösterilen mücadele ile ilgili de bir konuşma yaptı. Başkan Salt konuşmasın şu ifadelere yer verdi:

"Bugün 8 Kasım Karabük için çok önemli bir tarih unutulmaması ve unutturulmaması gereken bir tarih bir şehrin dayanışmasının azimin, inancın ve insanların bir araya geldiğinde neler yapabileceğini aslında Karabük'te bir yansıması bir göstergesi. 1994 yılında zarar ettiği gerekçesi ile dönemin hükümeti  tarafından kapatılma kararı alınan Kardemir'in 8 Kasım'da başta Öz Çelik iş sendikası ve yöre halkının birlik, beraberlik, kardeşliği ve dayanışması ile birlikte şehrin bütünüyle birlikte feryat ettiği, şehrin bir olduğu bütün olduğu aynı kararlığı gösterdiği bir tarih ve bu inançla bu şuurla kararlılıklada  bugün Kardemir bu şehre hizmet ediyor Kardemir demek Karabük demek, Karabük demek Kardemir demek bizler bu bilinçle birlikte bu şehirde yaşıyoruz ve bu değerlerimizide korumamız gerektiğinide tüm yöre halkıyla beraber farkındayız. Tabi 8 Kasım'da yöre halkının feryadıyla birlikte ayağa kalkan Kardemir 2002 yılı hükümeti ile birlikte başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  çok önemli destekleriyle ve bu güne kadar AK Parti hükümetlerinin destekleriyle bugün bu noktalara geldi inşallah bundan sonraki süreçte de bugüne kadar verdiğimiz desteğin daha fazlasını hem Kardemir'e hem de Karabük'e biz gereken desteği vereceğiz Karabük büyüyecek Kardemir büyüyecek diyoruz ve ben bugün 8 Kasım itibari ile dönemin Öz çelik iş sendikası genel başkanı Metin Türker'i rahmetle minnetle anıyoruz. Bugüne kadar Kardemir çatısı altında hizmet edip emek veren işçi kardeşlerimizden ahirete göç eden varsa onları da rahmet ve minnetle anıyoruz. İnşallah Kardemir kalkınacak Karabük kalkınacak ve önümüzdeki yıllarda Türkiye yüzyılı ile birlikte Karabük kalkınacak diyoruz."

Editör: Özenay Kahriman