Milliyetçi Hareket Partisi Yenice Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Zeki Çaylı, adaylığı ile ilgili açıklama yaptı.

Çaylı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde, MHP Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle yeniden Yenice Belediye Başkanlığı’na aday gösterildim.

Bu kutlu göreve bizi tekrar layık gören Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımıza, İl Başkanımız Cenk Gedikoğlu’na ,Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye , İlçe Başkanımız Eyüp Elieyioğlu ve teşkilatımıza, bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen saygıdeğer Yenice halkımıza şükranlarımı sunuyorum .Rabbim çıktığımız yolda bizleri utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bir sevdadır YENİCE…

Dünüm, bugünüm, yarınım YENİCE…

YENİCE demek bir tutkudur.

3 dönemdir Yenice’mizde Belediye Başkanlığı görevimizi layıkı ile yaptık. Bizler makam ve mevki sevdalısı insanlar değiliz, makamlar gelip geçicidir. Biz YENİCE sevdalıyız ve hizmet etmeye aşığız. Halkın sevinciyle sevinmek, üzüntüsüyle üzülmek en yüce makamdır, mevkidir. Bizim Sevdamız YENİCE. Benim geçmişimde burada, geleceğimde burada. Sokağa indiğim zaman kiminin abisiyim, kiminin kardeşiyim, kiminin evladıyım, kiminin amcasıyım. Bizim kapımızda, gönlümüzde bir belediye başkanı olarak değil bir abi, kardeşiniz olarak, sevgi ve samimiyetle her zaman halkımıza açıktır. Bu kutsal göreve; bir kez daha siz kıymetli hemşehrilerimin rızasını alarak, 2009 yılından bu yana hizmet ettiğimiz Yenice’ye hizmet etmeye kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Halkımıza hizmetkar olmak için yeniden bu göreve talip olduk.Sevdası YENİCE olan yorulmaz. İlk günkü aşkla çalışacağız ve hep birlikte yeniden başaracağız. Biz Halkımıza hizmet için varız. Halkımız teveccüh gösterirse, halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart 2024 Mahalli idareler yerel seçimlerinde 4. kez Yenice Belediye Başkan adayı olarak şahsımı ve fedakâr yol arkadaşlarımı siz değerli hemşerilerime emanet ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyor, saygılarımı sunuyorum."