AK Parti Yenice önceki ilçe başkanı Erdal Yirmibeş, ilçeye gelecek olan doğal gazın peşini bırakmıyor.

Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ile birlikte Enerji Bakanı AlparslanBayraktar’ı ziyaret eden Erdal Yirmibeş ve yakın ekibi, Yenice’ye getirilecek olan doğal gaz çalışmalarının hızlandırılması için görüşmede bulundu.

Yenice, Özal Mahallesinde devam eden doğal gaz dağıtım çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ve ilçenin tamamına doğal gaz verilmesi için boruların döşenmesinin süreceğini ifade eden Erdal Yirmibeş, “Yenice’nin tamamının en kısa zamanda doğal gaza kavuşması için Sayın Enerji Bakanımız ile bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmeyi sağlayan Sayın Vekilimiz Ali Keskinkılıç’a da teşekkür ederiz. İlçemize doğal gazın gelmesi ile ilgili bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım.” Dedi.

Bu kış Yenice, Özal mahallesindeki konutların doğal gaz ile ısınacağını da ifade eden Yirmibeş, verdikleri sözün arkasında olduğunu da ifade etti.

Önümüzdeki Yerel seçimlerde Yenice Belediye Başkan Adaylığı için hazırlanan Erdal Yirmibeş’in Kasım ayı içinde AK Parti’ye adaylık başvurusunu yapacak.