Karabük’ün Yenice ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü, düzenlenen resmi tören ve programlarla kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulurken, protokol üyeleri ve katılımcılar Büyük Zafer’in yıl dönümünde bir araya geldi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Yenice’de düzenlenen çelenk sunma törenine Yenice Kaymakamı Mert Can Çanga, Yenice Belediye Başkan Vekili Fahri Çanakcı ve Cumhuriyet Savcısı Hicret İyimaya ile ilçe protokolü katıldı.

Törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan uğruna hayatını kaybeden şehitler anıldı.

Yenice’de gerçekleştirilen kutlamalarda vatandaşlar da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gurur ve coşkusuna ortak oldu.

Çelenk sunma töreninin ardından program, Yenice Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen tebrik kabulü ile devam etti.

Kaymakam Mert Can Çanga, Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen program kapsamında tebrikleri kabul ederken, ilçe protokolü de Büyük Zafer’in 104. yıl dönümü dolayısıyla bir araya geldi.

KAHRAMANLAR MİNNETLE ANILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yapılan değerlendirmede, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye’nin bağımsızlığı ve milletin geleceği uğruna mücadele eden tüm kahramanlar rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.

Yenice’de gerçekleştirilen program, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gurur ve coşkusunun paylaşılmasıyla sona erdi.

Kaynak: Tuğba Yılmaz