Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, kamu yatırımlarını ilçesine getirebilmek için Ankara’da adeta kamp kurdu.

Haftanın birkaç gününü başkentte geçiren genç başkan, Karabük Milletvekilleri ile birlikte bakanlık, bakanlık gezerek Yenice için yapılması yatırım ve hizmetler konusunda çalışmalar sergiliyor.

Başkan Karakaş, bu aralar sık sık yaptığı bakanlık ziyaretlerinin sonucunu ilçe halkının altı ay içinde göreceğini belirterek, sabırlı olunmasını istediği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  

“Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı, Bakan Yardımcıları Fatma Varank hanımefendi ile Hasan Suver beyi ilçemizin talepleri ve yapılması planlanan yatırımları ile ilgili Karabük Milletvekillerimiz Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç ile ziyaret ettik. İlçemizin tüm sorunlarını masaya yatırdık. Çok verimli bir toplantı gerçekleşti.

Saygıdeğer Yeniceli hemşerilerim; İlçemizin tüm sorunları ile ilgili ben ve ekibim çok ciddi çalışmalar içerisindeyiz. 64 günlük bir belediye başkanlığı görevi gerçekleştirmeme rağmen çok ciddi başarılara imza attık. Kamu yatırımları ile kamu çalışmaları kanunlar ve mevzuatlar çerçevesinde yapıldığından dolayı bazı hizmetlerimiz sonuçlanmayınca kamuoyuyla paylaşamıyoruz.

Lütfen tüm hemşehrilerimden bana ve ekibime altı ay süre verilmesini istiyorum. İnanıyorum ki Yenice Türkiye’nin en büyük şantiye ilçesi olacak ve inanıyorum ki ilçemizde taahhüt ettiğimiz bütün yatırımları fazlasıyla yaparak, ilçemizi bir dönemde yeniden inşa edeceğiz. Sizlerin takdirini alacağımızdan hiç şüphemiz yok, lütfen biraz sabırlı olalım.”

Editör: Ergün Başkaya