AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, kendisini arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karabüklülere selam söylediğini ve bayramlarını kutladığını söyledi. 

Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanlığı Bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde cefakarca çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür etti. 

Seçimlerde gece gündüz çalıştıklarını ve kapı kapı dolaştıklarını anlatan Şahin, "Karabük'te Cumhurbaşkanlığında çok yüksek bir oy oranı yakaladık. Şimdi tekrar hükümetimizi kurduk. Dolayısı ile halkımız bizden artık icraat bekliyor. Önümüzde altın değerinde bir 5 yıl var. Hizmet vereceğimiz, taş üstüne taş koyacağımız bir döneme doğru gidiyoruz.

Hem Karabük'ümüzde hem de ülkemizde bu altın değerindeki fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiğinin farkındayız. Bundan sonraki tüm motivasyonumuzu, enerjimizi sevk edeceğimiz şey Türkiye 100 Yılı doğrultusunda, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde önümüze koyduğumuz hedefleri yakalamaktır." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini aradığından bahseden Şahin, "Ben kendisine teşkilatlarımızın toplandığından bahsettim. Hepinize çok çok selamları var. Hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyor." ifadelerini kullandı. 

Daha sonra Safranbolu İlçe Başkanlığının bayramlaşmasına geçen Şahin, burada yaptığı konuşmada da yerel seçimlerin yaklaştığını aktararak, "Safranbolu başta olmak üzere yerel seçimlerde Karabük il haritasının tamamını sarı renge bürünmesi için yoğun bir tempo ile çalışacağız." dedi.

1-66

2-62