Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Yeşil Mahalle’deki Atatürk Bulvarı ve Şehit Yılmaz Korkut Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında esnaflara başarılar ve bereketli kazançlar dileyen Vali Yavuz, iş yerlerini tek tek gezerek esnaflarla yakından ilgilendi ve onların taleplerini dinledi.

Ziyaret esnasında, esnaflarının fikir ve önerilerini dinleyen Vali Yavuz, ildeki çalışma hayatı hakkında bilgi alarak, sahadaki sorunlara dair çözüm önerileri sundu. Bölgedeki esnafla doğrudan temas kurarak, yaşanan sorunların çözümüne yönelik gerekli talimatları verdi.

Vali Yavuz, aynı zamanda cadde boyunca vatandaşlarla da sohbet ederek, “Karabük’te hemşehrilerimizle her zaman iç içe olmayı çok önemsiyoruz. Onların taleplerini ve beklentilerini dinlemek, doğru kararlar alabilmemiz için bize rehberlik ediyor. Bu tür ziyaretler sayesinde, devlet ile vatandaş arasındaki güçlü bağı daha da pekiştiriyoruz.” dedi.

Program sonrası açıklama yapan Vali Mustafa Yavuz, “İlimizin her köşesinde vatandaşımızın görüşlerine başvurmak, kamu hizmetlerini daha verimli ve etkili sunabilmemiz için bizlere rehberlik ediyor. Esnafımız ve vatandaşlarımızla kurduğumuz güvene dayalı bu sıcak iletişim, bizim için çok kıymetli. Karabüklü hemşehrilerimizin huzuru ve güvenliği için sahada olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Valiesnaf1

Valiesnaf2

Kaynak: Özenay Kahriman