Karabük’te jandarma ekiplerince ahşap barakada ve çevresinde kilolarca esrar ve uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklanırken, firari olan 1 kişi ise aranıyor.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı istihbarat ve KOM ekipleri, Üniversite Mahallesi'nde bir arazi içinde 4 şahsın kullandığı ahşap barakada ve eklentilerinde uyuşturucu yetiştirildiği ihbarı üzerine söz konusu barakaya operasyon düzenlemişti.

Yapılan aramada; 21 kilo 915 gram esrar, 425 adet kök kenevir bitkisi, 50 adet sentetik uyuşturucu hap, 4 kilo 510 gram esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ve 142 gram kenevir tohumu ele geçirilmişti.

Operasyonda C.S., Y.T.S, E.F.G. yakalanarak gözaltına alınmıştı. Jandarmada sorguları tamamlanan 3 şüpheliden C.S. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, Y.T.S. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

E.F.G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevine gönderilirken, firari olan kardeşi A.G’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.