Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP Karabük İl Kongresinde sosyal medyalardan kendisine hakaret ve iftira atanlara karşı çok ağır konuştu.

Sosyal medya aleminde ‘klavye delikanlılığı’ olarak tabir edilen kişilere karşı adeta adamlık dersi veren CHP’li Belediye Başkanı Köse, “Adamsanız, şerefliyseniz benim yüzüme karşı söylersiniz. Yok ben adam da değilim, şerefli de değilim diyorsanız sosyal medyalardan yazmaya devam edersiniz” dedi.

Başkan Köse, CHP İl Kongresindeki konuşmasında “Cumhuriyet Halk Partili olmak bana göre ahlaklı olmak, adaletli olmak, hakkın, hukukun yanında olmak, özellikle de liyakatli olmayı gerektiriyor ve ben öyle davrandığımı düşünüyorum. Safranbolu Belediye Başkanlığına seçildiğim 4,5 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir şekilde ekibimle hem Safranbolu halkına hem partime hem de ülkeme güzel işler yaptığımı düşünüyorum.

Son günlerde gereksiz bir şekilde bize yapılan saldırılardan dolayı söylüyorum, beni delege olarak çizecek olan kim varsa çizebilir. Benim delege olmak gibi bir derdim yok. Benim derdim Ali’nin, Veli’nin ne dediği filan da değil. Benim derdim sadece şu an üzerimde olan görevi layıkıyla yerine getirmektir. Herkes istediğini söyleyebilir. Ama önce bu parti için, bulunduğu şehir için kendilerinin ne yaptığına bir bakmaları lazım.

Cumhuriyet Halk Partisine yakıştırmadığım, Cumhuriyet Halk Partili olanlara yakıştırmadığım birçok şey duyuyorum ve şunu söylüyorum; benim kapım herkese açık. İnanın benimle gelip konuşmak isteyen, sıkıntısı olan gelip benim yüzüme söyleyebilir. Ben şunu söylüyorum; Adamsan, şerefliysen ve cesaretliysen benim yüzüme gel konuş. Ama yok ben adam da değilim, şerefli de değilim, cesaretim hiç yok diyorsan sosyal medyadan yazmaya devam et.“ ifadelerini kullandı.

1-100