Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Altuntepe ve TÜREV Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Ünal tarafından imzalanan Eğitim anlaşması protokol kapsamında Safranbolu TSO üyeleri Türev Eğitim Kurumlarından yüzde 10 indirimli faydalanacaklardır.

Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe; “Safranbolu’da hizmet veren ve Odamız üyesi olan Türev Eğitim Kurumları ile Eğitim Anlaşması Protokolü imzalamış bulunuyoruz. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerimizin çocukları, liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirimli olarak faydalanabileceklerdir. Gelecek için en iyi yatırım eğitime yapılacak yatırımdır. Eğitim de sürekli üst sıraları hedefleyen öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca üstün başarılar diliyorum. Eğitim anlaşmasının iki kurumada hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Türev Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Ünal, “Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Erol Altuntepe’yi tebrik eder çalışmalarında başarılar diliyorum. Amacımız öğrencilerimizi kapasitelerin maksimumuna çıkarmak ve hedefledikleri okulları kazanmasında yardımcı olmak. Çocuklarımız hedeflerine ulaştıkça onların mutluluklarına ortak olmak en büyük arzumuz. Bir kez daha Erol Beye yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Özenay Kahriman