Karabük siyasetinin ağır toplarından Mehmet Ceylan’da AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adaylık başvurusu yapmaya karar verdi.

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı, 22 ve 23. Dönem Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan, bir açıklama yaparak, aday adaylığı başvurusu yapacağını söyledi.

Yarın (16 Mart Perşembe) Saat 14:00’da AK Parti Karabük İl Başkanlığında geniş bir katılım ile aday adaylığı başvurusu yapacağını belirten Ceylan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  

“Öncelikle yaşadığımız Asrın felaketi nedeniyle ülkemize ve aziz milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Çok şükür, ülkemiz ve milletimiz yaraları saracak, yıkılan şehirleri yeniden imar ve inşâ edecek güce, iradeye ve lidere sahiptir.

Karabük ve ilçelerimizde ise, 20 yıllık AK Parti iktidarları döneminde ekonomik ve sosyal kalkınmayı sağlayacak çok önemli projeleri hep birlikte hayata geçirdik.

Büyüyen, gelişen Karabük ve ilçelerimizde yeni ihtiyaçlar her zaman olacaktır.

Ülkemizin yaşadığı bu zorlu dönemde, yıllardır edindiğim bürokratik ve siyasi tecrübeyi kullanarak ilimize ve ülkemize parlamentoda hizmet etmek benim için çok onurlu ve kutsal bir görev olacaktır.

Bu düşüncelerle, 16 Mart Perşembe günü Saat 14:00'de, AK Parti Karabük İl Başkanlığına, 28. Dönem Milletvekili Adaylığı için müracaat edeceğim.

Çıktığımız bu kutsal hizmet yolunda, tüm dost ve hemşehrilerimden öncelikle hayır dualarını ve desteklerini diliyor, kalbî sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Editör: Ergün Başkaya