AK Parti Eskipazar Belediye Başkan Adayı Serkan Civa, seçim çalışmalarını hızlandırarak devam ediyor.

“Ne koltukta, ne makamda gözüm yok” diyen Serkan Civa, hizmet için gelmek istediğini ifade ediyor.

AK Parti Eskipazar Adayı Civa, Karabük Net Haber’e verdiği özel röportajda şu ifadelere yer verdi;

“Ben Eskipazar Belediyesine sadece hizmet etmek için geliyorum. Benim ne koltuk ne de makamla işim yok. Nasip olursa Eskipazar'ı daha yaşanabilir, daha güveni bir memleket olması için elimden gelen mücadeleyi vereceğim. İlçemiz çok kan kaybetti. Bizim çocukluğumuzda bu ilçenin 12 ile 13 bin nüfusu vardı, şimdi 5-6 binlere düştü. Yanlış yönetimler, yanlış stratejiler diyelim. İlçe köy olma yolunda ilerliyor. Bizim derdimiz de niyetimizde bu ilçeyi organize sanayi ile birlikte geliştirmek daha yaşanabilir bir hale getirmek.

Etrafımızdaki ilçeler, mesela Çerkeş, Yenice bizden çok çok gerideydi, şimdi bizi üçe katladılar. Eskipazar konum olarak çok güzel bir yerde, yolun kenarında. Bir sürü tarihi eseri var, nasip olursa biz iktidarın gücü ile birlikte bu memleketi ayağa kaldırmayı düşünüyoruz.

Küçük belediyeler iktidar ile birlikte hareket etmezse, maalesef büyüyemiyor. Küçük belediyelerin maalesef büyük gelirleri yok. Gelen paralarla sadece işçilerin maaşını ödüyorsun, dışarıda gezen aracın mazotu, bakımı anca yetiyor. Biz diyoruz ki; Elimize de tarihi bir fırsat geçti, ilk defa Eskipazarlı bir vekilimiz var. 5 yıl diyorum, hem vekilimizi hem iktidar partisinin gücünü kullanarak bu ilçeye hizmet edelim. İnşallah ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirerek önünü açalım, çünkü burası çok güzel bir yer, gelişmeye de müsait bir yer, tarihi yerlerimiz var. Fabrikalarımız kurulacak inşallah bu da bize nasip olursa Eskipazar’ı daha iyi yerlere taşıyacağıma inanıyorum.”