Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği tarafından vatandaşların ve esnafların yoğun isteği üzerine Yeni Mahalle Sadri Artunç Caddesi üzerinde iki şeritten oluşan deforme yolda Perşembe günü itibari ile başlayan çalışmalar tamamlandı. Ekipler gece gündüz çalışarak toplam uzunluğu bin 200 metre olan yolu 4 gün gibi kısa bir sürede yeniledi. 

 Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği, Yeni Mahalle Sadri Artunç Caddesi üzerinde bin 1200 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğinde bulunan bölünmüş alanda deforme olan yolun asfaltın kazıma çalışmalarına Perşembe günü başlamıştı. Yaklaşık 600 metreküp deforme asfalt 2 gün gibi kısa bir sürede yoldan sökülerek hemen ardından bitümlü sıcak karışım asfalt serimine başlandı. Yaklaşık bin 400 ton BSK asfalt ile kaplanan yol yeni görüntüsü ile kendisine hayran bıraktı.  

Başkan Köse Ekiplere Başarılı Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Etti

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse olması gerekenden daha da hızlı çalışarak ana arterin büyük bir kısmını yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği personellerine teşekkür ederek şunları söyledi: ‘’Safranbolu’nun en önemli noktalarından biri olan Sadri Artunç Caddesi’nde iki şeritte toplan bin 200 metre uzunluğundaki ana arter, olması gereken süreden çok daha önce bitti. Safranbolu'nun geleceğini birlikte belirlediğimiz vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine, Safranbolu'nun trafik açısından en işlek caddesi, Sadri Artunç 4 günde yenilendi. Bizler işimize dört elle sarıldıkça Safranbolu hep daha ileriye gidecektir. Tüm mesai arkadaşlarıma gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür ederim.’’

Editör: Vasfiye Yılmaz