Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkanı Elif Köse, perşembe pazarı alanını ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Pazar esnafı Köse’ye desteklerini, ‘Başkanımızdan başkasını tanımıyoruz, onu çok seviyoruz, her zaman destekleyeceğiz’ sözleri ile ifade etti.

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi sürdürdüğü çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her noktada adeta sevgi seli ile karşılaşıyor.

Göreve geldiği andan itibaren her hafta düzenlediği halk toplantılarından esnaf ziyaretlerine , mahalle toplantılarından bebek ziyaretlerine kadar sürekli halkın içinde olmasının karşılığını seçim sürecinde de alan Başkan Adayı Köse, Perşembe Pazarı esnafı için başlattığı sıcak çorba dağıtımının ardından pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazarcı esnafının istek ve önerilerini dinleyen Köse’ye ise ilgi büyük oldu.

Pazarcı esnafı ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar Elif Köse’yi gördüklerinde kendisine sarılarak ‘her zaman yanımızda olduğunuz için sizin yanınızdayız, 5 yıl daha sizinleyiz, sizden başka isim tanımayız’ sözleri ile kendisine destek verdi.

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Elif Köse’ye ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Belediye Meclis üyeleri Sedat Tokmak, Fatih Dökmeci, Kemal Akgül ve CHP ilçe yöneticileri ile partililer eşlik etti.

1-152

2-125

3-89

4-68

5-40

7-16

6-24

8-12