Safranbolu Belediyesi tarafından 28-31 Aralık tarihlerinde organize edilen yılbaşı panayırı Tarihi Çarşı han arkasında adım atacak yer bırakmadı. Stantlarda yer alan esnaflar neredeyse tüm ürünlerini sattıklarını belirterek Belediye Başkanı Elif Köse'ye ve Safranbolu Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Safranbolu Belediyesi tarafından birincisi düzenlenmesine rağmen ilk gününden itibaren yoğun ilgi gören yılbaşı panayırı esnaflardan ve vatandaşlardan tam not aldı. Panayır öncesi titizlikle organize edilen hazırlık sürecinde esnafların ve ziyaretçilerin kış günlerinde mağduriyet yaşamaması adına alana ateş çukurları, palmiye ısıtıcılar yerleştiren belediye ekipleri aynı zamanda yine bölgede hazır bulundurduğu karavanda çay ve çorba ikramında bulundu.

Panayıra özel tasarladıkları birbirinden farklı hediyelik eşyaları 20 stantta ve yöresel ürünleri 12 stantta satan esnaflar halkın ilgisinden ve ürünlerin satılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Panayır ziyaretçilerinin her geçen gün arttığını, özellikle de hafta sonu iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalığının olduğunu belirten panayır esnafları ve han arkası restoran-kafe işletmecileri han arkasına canlılık geldiğini, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin çok güzel bir organizasyona imza attığını, bölgede yapılan çalışmalarla han arkasının bambaşka bir görünüme kavuştuğunu, neredeyse tüm masalarının dolduğunu ve stantlarda hiçbir ürün kalmadığını belirterek Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye teşekkür etti.