Safranbolu 100 Kişilik Zeybek Gösterisiyle 100. Yılı Kutlayacak

Safranbolu Belediyesi Cumhuriyet'in ilanının 100. Yıl kutlamaları kapsamında Misakı Milli Demokrasi Meydanı 'nda 100 kişiyle zeybek gösterisi yapacak.

Gösteriyle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, provaların çok kısa süre içinde başlayacağını söyledi. 

Yapılacak gösteriye katılmak isteyenlerin başvurularının alınmaya başladığını belirten Başkan Elif Köse, 100 kişilik Zeybek Gösterisiyle cumhuriyet kutlamalarına imza atacaklarını ifade etti.

Katılmak İçin Son Başvuru Tarihi 13 Ekim

Başkan Köse, provalara katılmak isteyen vatandaşların en geç 13 Cuma gününe kadar [email protected] e-posta adresi üzerinden ad, soyadı ve iletişim bilgileri ile başvuruda bulunmaları gerektiğini söyledi.

Gösterinin Hazırlıkları Sürüyor

Safranbolu Belediyesi Halk Oyunları Eğitmeni Utku Yılmaz, gösteri için vatandaşlarla birlikte yoğun bir çalışma yürütüyor.

Kutlamaların, Cumhuriyet'in 100. Yılına yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için tüm hazırlıklar titizlikle yapılırken gösterinin, Safranbolu'da büyük bir heyecan yaratması bekleniyor.