Safranbolu Protokolü her bayram olduğu gibi bu bayram da Tarihi Çarşı’da yer alan Asmaaltı bölgesinde Ramazan Bayramı’nın birinci gününde bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramlaşma Programına Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu TSO Başkanı Erol Altuntepe, Safranbolu Protokolü ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. Kaymakam Şaban Arda Yazıcı herkesin bayramını kutlarken ilçeye ziyarete gelen turistlerle kısa sohbet ederek ilçemizden güzel anılarla ayrılmanızı temenni ediyorum’ dedi.

Protokol üyeleri bayramlaşmanın ardından asmaaltında oturarak sohbet bir süre sohbet etti. 

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Safranbolu Belediyesi olarak, Safranbolu’nun birçok yerinde Ramazan etkinlikleri ile dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Bütün otellerin dolu olduğunu öğrendik. Görüyoruz ki bu sayede Safranbolu’da bayram da çok keyifli geçecek. Sofranızdan bereketin, bedeninizden sağlığın, evinizden huzurun eksik olmadığı, sevdiklerinizle keyifli bayramlar diliyorum. İnşallah yine güzel bayramlarda asmaaltında buluşmanın keyfini yaşarız.”

2-142

1-176