2023 yılında geçen yıldan kalan çalışmaları tamamlayarak ihtiyaç duyulan diğer bölgelere geçileceğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, geçen yıl 22 bin tonun çok üzerinde asfalt serimi gerçekleştirdiklerini, bu yıl da hedeflerinin asfaltlanmayan bölge bırakmamak olduğunu belirtti.

Program dahilinde çalışmaların devam edeceğini kaydeden Köse, "Asfalt Şantiye Şefliğimiz belirlenen öncelikli mahalle ve caddelerde çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. Barış ve Bostanbükü Mahallelerimizdeki yollarındaki çalışmaların tamamlanarak Yeni Mahalleye geçildi. Buradaki çalışmanın tamamlanması ile birlikte ihtiyaç duyulan diğer bölgelere geçecekler" dedi.

Ekiplerimiz Sürekli Sahada

Çiçek, sebze, ahşap ve metal malzeme üretiminde olduğu gibi asfaltlarını da kendilerinin ürettiğine dikkat çeken Başkan Köse, “Asfalt serimi yapan şantiye şefliği personelimiz sezon boyunca sürekli sahada. Yalnızca asfalt değil tabii ki, kaldırım yenileme, taş duvar, bordür gibi çalışmaları da yapmaktalar. Biz belediye olarak vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve dualarla Safranbolu’ya hizmete devam ediyoruz” diye konuştu.

safranbolu-asfalt-sezonuna-hizli-gied-1