Saadet Partisi dün akşam düzenlediği basın toplantısıyla Karabük Belediye Başkan Adayını tanıttılar.

Mimar ve Şehir Plancısı olan Orhan Gökmen, Saadet Partisi’nin Karabük Belediye Başkan Adayı olarak seçim startını verdi.

Yapılan toplantıda ilk konuşmayı Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Muhsin Çebi yaptı.

İl Başkanı Çebi, “Milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi, talip olduğu bütün hizmetlerde önce ahlak ve maneviyatı esas alarak, gerçekten halkına hizmet etmek isteyen, ülkemizin, şehrimizin bütün sorunlarına vakıf ve bütün çözüm yollarını bilen, deneyimli, tecrübeli, bilgili kadrolarla yapılacak tüm hizmetlere talibiz. Böyle de bir siyasi anlayışa sahip olduğumuzu ayrıca ifade etmek istiyorum.

Elbette yapılan her seçim çok önemlidir, ancak 31 Mart Yerel Seçimleri çok daha önemlidir. Bu seçim mevcut iktidarın 22 yılda halkımıza hizmet manasında vermiş ve verememiş olduklarının güven oylaması şeklinde olacaktır. İnanıyorum ki bu süreçte ülkemizin 22 yıldır başta çok ciddi ekonomik sıkıntılar olmak üzere, sosyal çöküntülerin yaşanması, yozlaşmanın zirveye çıkması, ikili münasebetlerin çok zayıflaması, vatandaşlarımızın olağanüstü bir üretim çılgınlığına alıştırılması, bunlar gibi çok ciddi sorunların yaşandığı bir dönemin mutlaka bir imtihanı olacaktır.

Karabüklü hemşehrilerimizden yapılacak seçimlerde bilgisiyle, becerisiyle, tecrübesiyle, donanımıyla, liyakatiyle, ehliyet sahibi olmasıyla, tüm bu vasıfları üzerinde toplayan çok kıymetli adayımız Sayın Orhan Gökmen Bey'in seçilmesi arzusu ve talebi yönünde isteklerimizi kendilerine iletmiş bulunuyorum.” Diye konuştu.

Saadet Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Orhan Gökmen ise konuşmasında “Kendimden bahsetmek istiyorum. Orhan Gökmen, mimar ve şehir plancısıyım. Aslen Safranboluluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Safranbolu, Karabük ve Ankara'da tamamladım Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunuyum. Mimarlık ve şehir planlama eğitimi aldım.

31 Mart’ta ülkemiz ve Karabük için çok önemli bir karar vereceğiz. Bizler Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi olarak milletimizin huzuruna en iyi seçeneği sunmak üzere yola koyulduk. 2011 seçimlerinde Kocaeli milletvekili adaylığı, 2019 seçimlerinde Safranbolu Belediye Başkan adaylığı ve bugünde Saadet Parti’mizin Karabük Belediye Başkan adayı olarak karşınızdayım. Karabük Belediye Başkan adaylığını bana layık gören başta Saadet Partimizin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu olmak üzere, il başkanımız Muhsin Çebi beye ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Şehirlerimizin kangren haline gelmiş sorunları var. Şehirlerimizin bir dokunuşa, bir ruha ihtiyacı var. Bu sadece Milli Görüş ruhu ve Milli Görüş belediyeciliği ile mümkün. Bütün sorunlarımızı Milli Görüş ruhu ve Milli Görüş belediyeciliği ile çözeceğiz.

Daha iyi bir yaşam Karabük'ün ve milletimizin hakkı, daha iyi bir yaşamı tesis etmek için çevre sağlığı ve ekonomik şartların yükseltilmesi lazım. Şehirlerimizin adalete ihtiyacı var, Karabük için daha iyi yönetilmeye ihtiyacı var, daha iyi bir yaşam iyi bir planlamadan geçiyor. Karabük'te bir takım projeler ortaya atılıyor. Asıl olay doğru planlama, doğru proje ve doğru yatırım. Bizler Karabük'ün dününü bugününü gözeterek, planlama yaparak kalıcı çözümler üreteceğiz.

Bizler gelip geçiciyiz ama Karabük kalıcı. Hiç kimse Karabük hakkına ‘ben yaptım oldu’ mantığı ile hareket etmesi kabul edilemez. Dolayısıyla biz Karabük'ü planlarken bir takım analizlerle, verilerle şehrin geleceğini gözeterek, düşünüp karar vereceğiz.

İnşallah Milli Görüş belediyeciliği ile Karabüklüleri buluşturmak, Milli Görüş ruhuyla buluşturmak için yola çıktık. Bu yolda emin adımlarla ilerleyerek, yolun sonunda zafer kazanacağız. Ben buna inanıyorum. Sandık kimsenin tekelinde değil. Biz doğruyu ve hakkı söylemekle mükellefiz, karar milletimizin ve Karabüklü kardeşlerimizin.” İfadelerini kullandı.

Editör: Ergün Başkaya