Karabük Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J. Albay Dr. Yusuf Küçükbaşol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

1 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karabük Üniversitesi Rektörü olarak atanan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında düzenlenen törenle mazbatasını alan Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J. Albay Dr. Yusuf Küçükbaşol'u Rektörlük makamında misafir etti. 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J. Albay Dr. Yusuf Küçükbaşol'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Karabük Üniversitesinin şehrin kalkınmasına yönelik iş birliklerine açık olduğunu belirten Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Karabük Üniversitesinin gelişimine katkıda bulunan bölgemizin ileri gelenlerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreç içerisinde bölge milletvekillerimiz ve Kardemir başta olmak üzere hayırsever iş adamlarımız, esnaf ve ticaret odaları başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşları yönetimlerimiz ile güzel işler başaracağız. Hep birlikte çalışmalarımızı planlamaya ve faaliyete geçirmeye gayret göstereceğiz. Başta Üniversite-sanayi iş birliği olmak üzere Üniversite olarak şehrimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla Türkiye yüzyılında Karabükümüzün ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak için güzel çalışmalar yürüteceğiz” ifadelerini kullandı. 

Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ise ev sahipliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Milletvekili Cem Şahin, “Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atanan Hocamızın donanımı ile Üniversitenize ve Karabük’e çok şey katacağına inanıyoruz. Hocamıza görevinde başarılar dileriz” diye konuştu. Milletvekili Ali Keskinkılıç ise “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Karabük Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Fatih Kırışık’a görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt da “Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum, hayırlı olsun” ifadesini kullandı. 

Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı Jandarma Albay Dr. Yusuf Küçükbaşol ise ev sahipliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.