Karabük Belediyesi tarafından 28 ayrı mahallede yapılacak olan Ramazan Ayı etkinlikleri Belen Mahallesi ile devam etti.


 

09062016_belenmah_4Belen Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinliği’ne, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Ali Kara, Mahalle Muhtarı Mustafa Yazıcı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Ramazan Ayında her gün ayrı bir mahallede düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarla birlikte oluyor. Bir şenlik havası içerisinde yaşanan Ramazan, Karabük Belediyesi’nin mahallelere taşıdığı hizmet ile tam da tadında yaşanıyor.

Her gün bir mahallede düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri ile hoşça vakit geçiren minikler, düzenlenen yarışmalarda da ter döküyor. Miniklere, ücretsiz pamuk şekeri, patlamış mısır ve çeşitli oyuncaklar dağıtılırken, düzenlenen yarışmalarla eğlenceli vakitler geçiriliyor. 

Ramazan etkinlikleri Ramazan boyunca her akşam belirlenen mahallelerde birbirinden keyifli programlarla yaşanmaya devam edecek. Şenliklere katılmak isteyenler www.karabuk.bel.tr adresindeki etkinlik takvimi sekmesinden de şenliklerin yerini ve günlerini öğrenebilir. Etkinliklere tüm halkımız davetlidir" dedi.

Editör: Haber Merkezi