Batı Karadeniz bölgesinin en büyük Treyler Dorse üretimini yapan Cangüller Treyler, Karabük Organize Sanayi Bölgesinde yeni fabrikasının açılışını bugün yaptı.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Ferhat Cangül’ün, Genel Müdürlüğünü ise Fatih Cangül’ün yaptığı Cangüller Treyler, Karabük Organize Sanayi Bölgesinde yıllık 500 Treyler üretim kapasiteli ve 16 Bin metre kare kapalı alana sahip yeni fabrikalarının açılışını yaptılar.

Muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirilen Cangüller Treyler Fabrikasının açılışına Karabük Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ile birlikte çok sayıda sektör içinden ve dışından işadamı açılışa katıldı.

Açılışta Cangüller Treyler Genel Müdürü Fatih Cangül ile Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Cangül kardeşler birer konuşma yaparken, Karabük Valisi Mustafa Yavuz’da bir konuşma yaptı.

Vali Yavuz, Böyle yatırımcıların ilimiz için ne kadar büyük önem taşıdığını belirterek, Cangül kardeşlerden önümüzdeki üretim sezonu için ihracat rekoru kırma sözü istedi.

Editör: Ergün Başkaya