Karabük Kask Kafalılar Motosiklet Derneği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramın'da Türk Bayrağını Samsun'a götürmek için sürüyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğünden alınan bayrakla önce Kastamonu sonra Sinop ve ardından Samsun'a şanlı türk bayrağı teslim etmek için toplam 450 kilometrelik bir yolculuğa çıktı.

Karabük Kask Kafalılar Motosiklet Derneği ,18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 09:00’da, Karabük İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü önünde Karabük Gençlik Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve Lokman Molluoğlulları'nın da katılımlarıyla düzenlenen törende, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardında Paratekvandol dalında 2024 Paris Olimpiyatlarında Karabük'ü temsil edecek Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu bulunan Alican Özcan'dan Türk bayrağını teslim aldı.

Saat 13:00’da Cumhuriyet Meydanı'nda, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan törenin ardından, bayrak Taşköprü Pompeiopolis Motosiklet Derneği adına Başkan Yardımcısı Kahraman Kömeç’e teslim edildi.

Kastamonu'daki tören sonrasında yola çıkan Kask Kafalılar Motosiklet Derneği ve Taşköprü Pompeiopolis Motosiklet Derneği, Sinop Gerze yol ayrımında Sinop Motor Sporları Kulübü ile buluşarak Samsun'a doğru yola çıktı.

18 Mayıs akşamı Samsun'da kamp alanında dinlenecek olan motosikletliler, 19 Mayıs 2024 Pazar günü ise Samsun'daki Motosiklet Derneği’ne bayrak teslim edecek ve ardından şanlı Türk Bayrağı Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim edilerek, diğer illerden gelen Motosiklet Dernekleri ve Kulüpleri ile birlikte kortej düzenlenecek.

Bu unutulmaz etkinlikle, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusuyla sonlanacak.

Editör: Özenay Kahriman