31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sekiz aya yakın bir zaman olmasına rağmen, Karabük Belediye Başkan Adayı olmak isteye bazı isimler şimdiden kendilerini göstermeye başladı.

Son birkaç haftadır sosyal medya hesaplarından Karabük ile ilgili bazı projelerini görselleri ve üç boyutlu animasyonlar hazırlatarak yayınlayan AK Parti Karabük Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Atılkan, bugün Ergün Başkaya’nın sorularını yayınladı.

Balıkesir, Dursunbeyli’den online video bağlantısı ile Karabük Net Haber’de Ergün Başkaya’nın sorularını yanıtlayan Muzaffer Atılkan, projelerini şimdiden yayınlamaya başlamasında amacının Karabük Belediye Başkan Adaylığı olduğunu açık bir şekilde dile getirdi.

Atılkan; “AK Parti’den Karabük Belediye Başkan Aday Adayı olmayı Allah nasip ederse kesin olarak düşünüyorum. Adaylığım ile ilgili takdir tabi ki partimizin. Ben her hafta Karabük ile ilgili profesyonel projelerimi yayınlamaya devam edeceğim. Aday olursam ve seçilirsem, bu projelerimi hayata geçireceğim. Olamazsam da Karabük’ün faydasına bu projeleri isteyen kullanabilir.” Diye konuştu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin kendisine yönelik “Masa başında proje yapmakla ve ayda bir Karabük’e gelmekle aday olunmaz.” Şeklindeki eleştirilerine de cevap veren Atılkan, Sayın Başkan’ın bu söylemleri kendi tarzının olduğunu biliyoruz. Demek ki iki proje ile kendisini rahatsız etmeyi başarmışım. Daha çok proje yayınlayacağım.” Dedi.

Nasip olur da Karabük Belediye Başkan Adayı olursa, karşısında Rafet Vergili’nin de aday olmasını çok arzuladığını belirten Muzaffer Atılkan, “Daha çok erken ama AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayıyım ve aday olursam, Rafet Bey’in karşımda aday olmasını çok arzu ederim. Zevkli bir seçim süreci yaşarız.” Diye konuştu.   

Editör: Ergün Başkaya