AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’ya bugün muhteşem bir karşılama yapıldı.

Dün Ankara’da yapılan aday tanıtım töreni için Ankara’ya giden Özkan Çetinkaya ve İl Başkanı Ferhat Salt, bugün Karabük’e girişlerinde büyük bir kalabalık tarafından karşılandılar. Yüzlerce araç konvoyu ile Karabük’e giren AK Parti Karabük Adayı Özkan Çetinkaya’ya İl Başkanı Ferhat Salt, Milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç eşlik ettiler.

Hürriyet Caddesi’ndeki AK Parti binası önünde yapılan aday karşılama töreninde izdiham derecinde kalabalığın olması da dikkatlerden kaçmadı. Adete Başkan gibi karşılanan Özkan Çetinkaya’ya kalabalığın yoğun ilgisi vardı.

Kurulan kürsü de ilk selamlama konuşmasını AK Parti önceki dönem milletvekili Niyazi Güneş yaptı. İkinci konuşmayı da yine önceki dönem milletvekili Cumhur Ünal gerçekleştirdi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ise konuşmasında “Vakit tamam. Yeniden Karabük, yeniden AK Parti, yeniden gönül belediyeciliği için buradan Bismillah diyoruz. 31 Marta kadar girilmedik ev, gidilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız. Daha güzel bir gelecek için yola çıkıyoruz. Niyet hayır, akıbet hayır diyorum.” Dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ise konuşmasında “Karabük bu dönemle yeni bir belediye başkanına kavuşacak. Bu Belediye Başkanı gençliği ile, dinamiği ile ve Karabük’ü cadde cadde, sokak sokak bilmesiyle ayağa kaldıracak. Bu şehrin sokakları yeniden hayata kavuşacak. Karabük bu genç kardeşimizle yeni yüzyıla yepyeni bir şekilde girecek. Sizler gibi emekçi olan ve silerin içinden olan bir kardeşimizi aday gösteriyoruz. Bu dönemde Karabük çok şeyler duyacak. Yorgun bir şehirden, dinamik bir şehir konumuna kavuşacak. Karabük, gençliği ile dinamizmi ile Özkan Başkan ile parlak bir döneme geçecek. Özkan Başkan ile birlikte koşacağız.” Diye konuştu.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin de yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“AK Parti ülke genelinde belediye başkan adayı olarak gösterilen en genç adaydır Özkan başkanımız. Seçildiği zaman da en genç belediye başkanı olacak. Bunun getirdiği dinamizmi görebiliyorsunuz dimi. AK Parti belediyeciliği ile Karabük’e neler kazandıracağımızı hepimiz biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız siz Karabüklülere güveniyor ve seçimlerde kapı kapı çalışacağız. Bizim artık kavga ile işimiz yok. Özkan Başkan ile birlikte şehirde kavga anlayışı bitecek ve huzur gelecek. Özkan Başkan ile birlikte Karabük, Batı Karadeniz’in parlayan yıldızı olacak.”

Son konuşmacı olan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Yunus Emre’nin bir dörtlüğü olan “Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim.” Sözleri ile başladığı coşkulu konuşmasında şöyle konuştu;

“Özkan Çetinkaya’nın canı, malı Karabük’e feda olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile karşınızdayım. Şehri imar, gönülleri imar anlayışı ile çıktığımız bu yolda, partili, partisiz tüm Karabüklü hemşerilerimin yanında oldum. Hemşerilerimin yoldaşlığı ile bizi buraya getirdi. Şimdi bir kardeşiniz olarak, birlik ve beraberlik ile şehrimizi tüm ülkenin marka şehri yapmaya geldim. Bu hedef için gerekli enerji, vizyon ve ekibe sahip bir partiyiz. AK parti belediyeciliği anlayışı içinde canla başla çalışacağız.

Bu çalışmalarımızda bizim en büyük destekçimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. 2024 Yılı ve sonrası güzel Karabük’ümüzün güzel yılları olacak. Önümüzdeki dönem beş yıllık hizmetimizle ilgili projelerimizi sunacağız ve kapı kapı gezerek bu projelerimizi anlatacağız.”

Mitinge dönüşen Özkan Çetinkaya’yı karşılama ve tanıtım töreni kurulan kürsüde çekilen fotoğraflarla sona erdi.

22-321201918171615141312-311-610-49-88-107-136-215-364-633-842-1161-137