Özkan Çetinkaya, bugün AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti İl binasında gerçekleşen başvuruda AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Merkez ilçe Başkanı Yavuz Hüsam, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay,İl gençlik kolları Başkanı Muhammet Ar, Parti mensupları ve vatandaşlar hazır bulundu. Çetinkaya başvurusunda şu ifadeleri kullandı;

"Sayın İl Başkanım, Sayın Merkez İlçe Başkanım, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarım, Partimizin kıymetli Kadroları, güzide basınımız ve Çok Kıymetli Hemşerilerim; hepinizi saygı, sevgi, muhabbetle selamlıyorumgünümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

AK Parti gibi büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle 2012 yılı Gençlik Kolları İl Başkanı, 2019 yılı Karabük Belediye meclis üyesi ve son olarak 3 yıldır Karabük Merkez İlçe Başkanı görevlerinde şehrimize, insanımıza ve teşkilatımıza;"gayret bizden takdir Allahtan" şiarı ile hizmetlerimizi gerçekleştirmeye çalıştık.

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemizde ve şehrimizde gerçekleştirdiği kalkınma hamlesinin takipçisi; dünyada sergilediği duruşun şehrimizde ki temsilcisi ve destekçisi olduk. Olmaya da şartsız ve koşulsuz devam edeceğiz.

Görev süremiz boyunca şehrimizin problemleri ve hemşerilerimizin talepleri ile yakından alakadar olduk. Mahallelerimiz, köylerimiz, esnafımız, sivil toplum kuruluşları, çalışan, işveren, emekli, partili ve partisiz tüm Karabüklü hemşerilerimizin iyi gününde ve kötü gününde yanında olmaya gayret ettik. Bu gayretimizin ve gönül dostluğumuzun zamanla omuz omuza bir yol arkadaşlığına dönüştüğünü gördük.

Şimdi; Gönülden hissettiğimiz ve sahada gördüğümüz; hizmet için yeni görevlerin bizleri beklediğidir. Karabük için kalkınma, sosyal projeler, çevre, değişim ve dönüşüm hamlelerimizi başlatmak için genç, dinamik, çalışkan ve sahaya hakim bir hemşeriniz olarak "ŞEHRİ İMAR, GÖNÜLLERİ İHYA" misyonumuz ile AK Parti Karabük Belediye Başkanlığı için aday adaylığımızı açıklıyoruz.

Karabük'ümüzün problemlerini ve nasıl çözüleceğini çok iyi biliyoruz. İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağımız kritikler çerçevesinde, hazırlayacağımız projelerle Karabük'ümüzün kronikleşmiş tüm problemlerini; 7/24 mesai anlayışı, azim ve kararlılık ile sahada, yerinde ve zamanında müdahale ile kesin çözüme kavuşturacağız.

Karabük için atılan bu büyük adımda bende varım diyorsan, sizleri "daima omuz olmaya davet ediyor, Saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Şehrimize ve insanımıza hayırlı olsun."