Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, bugün Esentepe Salı Pazarında seçim çalışmalarını devam ettirdi.

Pazar esnafını tek tek ziyaret eden Özer, ayrıca semt pazarına gelen vatandaşlarla da sohbet ederek kendisine oy istedi.

"Hayat Pahalılığında Alan da Satan da Memnun Değil"

Pazar gezisi sırasında bir röportaj veren İsmail Özer, pazarda sebze meyve fiyatlarının çok pahalı olduğundan halkın son derece yakındığını ifade etti ve şunları söyledi;

“Vatandaşla konuşuyoruz, şikayetler çok fazla. Ürünlerin çok pahalı olduğunu, almakta zorlandıklarını ifade ediyorlar. Aynı zamanda esnafla da konuşuyoruz, esnaflar da sattıkları ürünün üzerindeki kar marjının çok düşük olduğunu, para kazanamadıklarını ifade ediyorlar. Bu durumda alan da satan da memnun değil. İkisinin de memnun olmadığı durumda değişimin şart olduğu ortada. Bizlerde bu değişime talibiz. Yeniden Refah Partisi olarak belediyeleri kazanacağız. Belediyelerde hizmet edeceğiz,  üretimi ve istihdamı artırıcı faaliyetlerde bulunacağız. Dolayısıyla vatandaşımızın cebinin, cüzdanının dolmasına vesile olacağız. Onların daha rahat alışveriş yapabilme imkanını sağlayacağız, yine dolayısıyla esnafımız daha rahat satış yaptığı için herkesin ferahlamasına vesile olacağız. Bu yaptığımız işlerle de partimizin sürekli yükselme trendi devam ediyor. Bu büyüme trendi ile de 2028 de iktidar olacağız, esas o zaman büyük refahı ortaya çıkacak.”

"Halkın Bize Karşı İlgisi Her Geçen Gün Aratarak Büyüyor"

Partisine ve kendisine olan teveccühün her geçen gün arttığını da ifade eden YRP adayı İsmail Özer, “Teveccüh artıyor. Bu da bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor ama bir o kadarda omuzlarımızdaki yükü artırıyor. Bize olan teveccüh, bizlere olan güvenden kaynaklı, bu güvene layık olabilmek için bizimde içimizde hissettiğimiz çalışma arzusu, elbette omuzlarımızda yük ama bu yükü biz onurla, şerefle taşıyoruz. Bizim insanlara dokunabilecek, hayatı ucuzlatacak, kolaylaştıracak projelerimiz mevcut. Yakinen takip ediyorlar, bunları duyduklarında memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Çok güzel bir atmosfer var şuanda. Şuana kadar süreç bütün partiler arasında centilmence, huzurlu bir şekilde herhangi bir sıkıntıya mahal vermeden geçti. Bundan sonraki sürecinde halkımızın beklediği refahlı bir belediyecilik hizmetlerine kavuşmasını arzu ediyoruz. Bundan sonrası da güzel geçecek diye ümit ediyoruz.” Diye konuştu.