26. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurul Üyesi Mehmet Ali Şahin, Ovacık’ta yapımı yarım kalan Spor Meslek Yüksek Okulu Binasının yapımı için 6 Milyon TL ödenek çıkardı.

Hayırsever iş insanı Sedat Namal tarafından Ovacık’ta kaba inşaatı yaptırılan ve Karabük Üniversitesine devir edilen Ovacık Şaban Namal Spor Meslek Yüksek Okulu binasının birkaç yıldır bu durumda bulunmasından rahatsızlık duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin, binanın tamamının yapılması ve önümüzdeki yıl öğrenci kabul edebilmesi için ilgili yerlerden 6 Milyon TL ödenek çıkardığını belirtti.

Şahin konuyla ilgili “Bir süredir yapımı tamamlanamayan Ovacık Spor Meslek Yüksek Okulu için bulunduğumuz girişimler sonucu 6 Milyon TL ödenek çıkardık. Şimdi Karabük Üniversitemizin Rektörlüğü ihale yaparak, bu ödenek ile binanın tamamlanmasını sağlayacaktır. İnşallah önümüzdeki yıl öğrenci kayıtlarına başlayacak olan Meslek Yüksek Okulumuz faaliyete girecektir. Konunun sonuna kadar takipçisiyim.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi